Piaggio Porter Kipper SL X-tra Electric Power -NIEUW-


sinds 8-2-2021 11:56:00

Grote foto piaggio porter kipper sl x tra electric power nieuw auto piaggio
prijs: € 9900
Locatie : Woerden  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Bouwjaar : 2012
Aantal deuren : 2 deuren
Brandstof : Electro
Kleur : Wit
Model : Porter
Carrosserie : Bestelbus

Beschrijving

Nu voor € 9.900,- ex btw
**Update Lockdown**
Onze werkplaats is geopend. Tevens is onze verkoopafdeling buiten geopend zodat u de auto's gewoon kunt bezichtigen. Bent u ZZP'er/Ondernemer? U bent op afspraak van harte welkom. Wij helpen u graag online met uw aankoop en komen graag naar u toe voor een proefrit aan huis!
Voor verkoop gerelateerde zaken verzoeken wij u om contact op te nemen via onze website of 06-14182255 (whatsapp)
Bij ons zijn alle auto's voorzien van een NAP Tellerapport voor gegarandeerde kilometerstanden, en wij adverteren met de juiste bouwjaren. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Het inruilen van uw huidige auto is uiteraard mogelijk.
Kijk snel op onze website voor de volledige fotoreportage!! www.vanderwoudeautos.nl voor 300 streng geselecteerde occasions. Onze auto's zijn stuk voor stuk dealeronderhouden en voorzien van de complete onderhoudshistorie en veelal van eerste eigenaar. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via verkoop@vanderwoudeautos.nl 0348-413363 of 06-14182255 (ook WhatsApp)
Kenmerken: Bouwjaar: 2012, Aantal deuren: 2 deuren, Brandstof: Electro, Kleur: Wit, Model: Porter, Carrosserie: Bestelbus, Kopen in Woerden


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 25188193 Meld aan Aanbodpagina