Jeep Wrangler - YJ - Wrangler 583 In progress


sinds 12-10-2021 17:24:00

  • Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep
  • Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep
  • Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep
  • Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep
  • Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep
Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep Grote foto jeep wrangler yj wrangler 583 in progress auto jeep
prijs: € 16900
Locatie : Muiderberg  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Carrosserie : Overige carrosserieën
Model : Wrangler
Kleur : Blauw
Brandstof : Benzine
Aantal deuren : 2 deuren
Bouwjaar : 1994

Beschrijving

Carrosserievorm: Cabriolet
Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Bandenmaat: 235/75 R15
Aantal cilinders: 6
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 4
Aantal sleutels: 1
Deze Wrangler YJ kocht ik in Japan, de kilometerstand is laag, de auto is volledig roestvrij, een prachtige basis om een originele op en top Wrangler te maken.
Het restaureren van de auto kan ik vooraf begroten en als je de auto van mij hebt gekocht zet ik de restauratie in gang. Ik restaureer in drie fasen:
Fase 1 techniek: in deze fase krijgt de auto mijn Legend check. Technisch wordt de auto binnenstebuiten gekeerd en wordt alles nagelopen of gemaakt. Ik ga zelf met de auto proefrijden en als ik tevreden ben rond ik deze fase af.
Fase 2 carrosserie en interieur: de auto wordt gedemonteerd. De carrosserie wordt grondig behandeld en waar nodig gespoten. Het interieur wordt hersteld en gaat er mooi gebruikt uitzien en dan wordt de auto afgemonteerd en als ik tevreden ben rond ik deze fase af.
Fase 3 poetsen, detailen, verzorgen en afleveren: ik zet de puntjes dan echt op de i en behandel de auto alsof hij voor mij zelf is.
Ik kon er niet van af blijven en ik ben gestart met de restauratie van deze knallende blauwe Wrangler. technisch is de auto nu klaar en hij is ook al op Nederlands kenteken. De wielen waar deze Wrangler YJ origineel mee geleverd is heb ik gerestaureerd en ik heb er nieuwe white-walls op gemonteerd. Mocht je dit te netjes vinden heb ik nog wel een setje brede jongens liggen.
Zoals je op de foto's kan zien is het interieur er helemaal uit en nu kun je goed zien dat deze Wrangler een bikkelharde auto is en geen spatje roest heeft.
CherokeeLand is specialist in het kwaliteitsmerk Jeep. Onze authentieke Jeeps ademen een avontuurlijke sfeer en een gevoel van vrijheid ze zijn krachtig, wendbaar, nonchalant, stoer, stijlvol, ruim, veilig en comfortabel. Niet voor niets zijn wij bij CherokeeLand liefhebbers pur sang. Dat ziet u dan ook terug in ons kwalitatieve en originele aanbod.
Waarom Jeeps van CherokeeLand?
- Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
- 6 maanden garantie
- De mooiste Jeep Cherokees van Europa
- Uitsluitend authentieke Jeeps
De inruil van uw auto is mogelijk. Mail ons op info@cherokeeland.nl of bel 06 50 50 58 59 voor een afspraak om onze Jeep collectie te zien.
Kenmerken: Carrosserie: Overige carrosserieën, Model: Wrangler, Kleur: Blauw, Brandstof: Benzine, Aantal deuren: 2 deuren, Bouwjaar: 1994, Kopen in Muiderberg


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 27035426 Meld aan Aanbodpagina